venues logo

Konsert, festival og kulturarrangementer i Innlandet

Konsert, festival og kulturarrangementer i Innlandet

Tjuven Musikkfest 2024

Vi tar bøgda til byen! På Tjuvholmen Arena har vi samlet de beste artistene, den beste maten og de nydeligste forfriskninger! Dette vil du ikke gå glipp av! Bli med på sommerens store fest du også!

Bekreftede artister:
ROTLAUS – STAUT – HALVA PRISET – TIPPING FOR’N FAR – SPELLOPPMAKER – SPINNVILL

Dørene åpner : 16:00
Aldersgrense : 18 års aldersgrense
Servering : Alle rettigheter
HC/Ledsager : Ordinær billett
VIP: 20års aldersgrense
Tilrettelagt for bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Lars Winnerback + support: Violet Road + Paper Crown + Myrhauk

Lars Winnerbäck legger ut på stor sommerturné i 2024

Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck sommer» eller ikke.
2024 blir en «Winnerbäck sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge. Fra nord til sør via både Gotland, Piteå og Bergen. «Neutronstjärnan» er navnet på Winnerbäcks siste album, utgitt på sensommeren 2023. Et album laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld. Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld. En statusrapport fra et land der våren ser ut til å nekte å komme. Eller kanskje det er rett rundt hjørnet.

Publikum og kritikere omfavnet det siste albumet med åpne armer. Neutronstjärnan har solgt gull, og albumet var i ukesvis det mest lyttet til i Sverige. Utgivelsen ble etterfulgt av en stor arenaturné som var helt utsolgt flere steder, blant annet på Oslo Spektrum og Trondheim Spektrum.

En stor turné med Lars Winnerbäck venter sommeren 2024. Det blir en skikkelig «Winnerbäck – sommer». Under åpen himmel.

Om Lars Winnerbäck:
I over 25 år har Lars Winnerbäck brakt den svenske melankolien til scenen, og satt ord på følelsene til en hel generasjon. På fjorten studioalbum har han skapt sitt eget, tydelig gjenkjennelige språk og laget det kanskje mest svenske ordet vi har: tannlegevær. Debuten ble utgitt allerede i 1996 og gjennom årene har Winnerbäck blitt tildelt Grammis (Årets tekstforfatter, Årets pop/rock, Årets album, Årets liveartist, Årets sang med mer), vunnet flere P3 Gull (Årets artist, Guldmicken med flere), solgte både gull/platina.

Support:
Violet Road + Paper Crown + Myrhauk

VIOLET ROAD
I 2023 har de feiret 15 år som band og har som seg hør og bør fartet hele landet rundt – for fulle hus! Bandet er nå aktuelle med sin nyeste singel «I will love you anyway» som de slapp 10. november. Dette er første singelslipp før bandet skal kickstarte våren med nytt album mars 2024. Violet Road leverer alltid – og vi gleder oss stort!

PAPER CROWN
Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt univers. Sammen har de to drevne Hamar-baserte musikerne en helt egen evne til å snekre låter med lyden av tidløs, personlig pop – eller skal vi si solskinnsrock, kanskje med et dryss av Americana? Uansett, dette er en duo som spiller med hjertet utapå skjorta og leverer gnistrende konserter. Sjelfull, egenarta vokal og bemerkelsesverdig sterke tekster, grundig melodisk håndverk fra en av landets fremste gitarister, og rom for både knirkete melankoli og utadvendt overskudd. For tiden jobber Paper Crown i Dakkota Studio med sitt tredje studioalbum, som kommer i november 24! Få med deg Paper Crown med fullt band, på nydelige Tjuvholmen Arena!

MYRHAUK
Myrhauk er et rockeband fra Innlandet, kjent for sin blanding av rock, country, folk og americana, med tekster på Ringsaker-dialekt. Bandet består av Tom E. Holmlund (vokal), Magnus Østvang (låtskriver, keys og gitarer), Bjørn Thomassen (bass), Finn Andresen (trommer), Morten Wærhaug (gitarer), og Marius Book (gitarer). Gled deg til ett fyrverkeri av ett liveband!

Dørene åpner: 18:00

Aldersgrense : Ingen
Servering : Øl / Vin
Ledsager : Full pris
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues

Tjuvholmen Arena er kanskje en av Norges fineste festival og konsertarenaer! Scenen står nærmest i vannskorpa og hviler i Mjøsas blå bølger. Kapasitet er på intime 7000 personer. Hamar ligger 50 min fra Gardermoen. Tjuvholmen Arena ligger 5 min gange fra Hamar togstasjon. Velkommen!

COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen

“30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scenepersonligheter.”

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.
16 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:
«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.
Eller som sjefen sjøl sier: “I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!” Håper vi sees der ute.»

Cover Me’s hjemmeside.

Dørene åpner : 20:00
Aldersgrense : 20 år
Kun ståplasser
Servering : Alle rettigheter
HC/Ledsager : Ordinær billett
Tilrettelagt for bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Narum og Barokksolistene

Musikk i Innlandet presenterer
“Sol og regn og ælt” – Narum b/Barokksolistene

Femten år på veien, det betyr jubileum og feiring! For å gjøre ekstra stas på både låter og publikum har Narum denne gangen med Barokksolistene under ledelse av Bjarte Eike.
Musikk i Innlandet inviterer derfor til en uimotståelig aften med Narum og Barokksolistene, og kan love at det vil bli både “sol og regn og ælt”, med orgelbrøl og rockefot, varsomme strykere, virtuos lekenhet, og samstemt musikalsk magi.

Velkommen!

Besetning Narum
Benedikte Narum: vokal og gitar
Jon Anders Narum: gitar
Lars Christian Narum: orgel og piano
Håvar Gjestvang: trommer

Barokksolistene
Bjarte Eike: fiolin
Johannes Lundberg : el-bass/kontrabass
Johannes Skyberg: bratsj
Siri Hilmen: cello
Flora Curzon: fiolin

Narum
Søskentrioen fra Toten er i dag veletablerte på den norske visescenen, og med en jordnær visepop på totning med påvirkning fra amerikansk rootsmusikk, traff de den norske folkesjela allerede med debutalbumet “Samma hen du fær”. I 2010 vant de Spellemannprisen for oppfølgeren “Ælt som var søkk borte”. Narum har utgitt fem kritikerroste plater, har hatt tung radiorotasjon, og er innlemmet i norske visebøker.
Bjarte Eike og Barokksolistene
Eike er en internasjonalt anerkjent og ettertraktet barokkfiolinist og kreativ samarbeidspartner. Han er kunstnerisk leder for Barokksolistene; europeiske utøvere innen tidligmusikk, håndplukket for anledningen.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 20
Ledsager : Gratis uten billett

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Joe Lynn Turner

Selv om Joe Lynn Turner er født og oppvokst i USA har han viet mye av sin karriere til britiske konstellasjoner. Først og fremst som frontmann i Richie Blackmores Rainbow, der han var vokalist fra 1979 til bandets oppbrudd i 1985. Han var dermed med på Rainbows fem siste album. Derfra ble veien kort til Yngwie Malmsteen, hvor han var sentral på albumene Odyssey og Live in Leningrad: Trial by Fire.

Deretter slang han innom selveste Deep Purple (sammen med Blackmore), hvor han rakk å være med på albumet Slaves and Masters som kom ut i 1990. Her klarte Turner kunststykket å
bli erstattet av Purples originalvokalist Ian Gillan! Turner har fortsatt en viss kontakt med Purple-gjengen, via The Hughes – Turner Project, som foruten de forannevnte to er et band hvor tidligere Yngwie Malmsteen gjør trioen komplett.

Ved siden av alle hans oppdrag i ulike band, kan Turner også vise til en solid solokatalog med jevne utgivelser. Første album under eget navn kom ut allerede i 1985, og har tittelen
Rescue You. Foreløpig siste utgivelse med eget materiale kom i 2008, Live in Germany, som etterfulgte Second Hand Life fra året før.

Takket være sin stemmeprakt har Joe Lynn Turner utført oppdrag for en uendelig rekke kjente og mindre kjente artister. Vi finner Turners signatur på flere utgivelser med såpass ulike uttrykk som Etta James, Bonnie Tyler, Lita Ford, Michael Schenker, Pushking, John Waite, Leslie West, Cher og selveste Billy Joel. Også norske TNT har benyttet seg av Turners udiskutable kvaliteter.

Rekken av artister som har gjort egne versjoner av hans låter er også lang, med kanskje James Brown som den mest overraskende. Eller The Blow Monkeys.

Uansett – Turner er en særdeles etterspurt musiker. Nå er han klar for Hamar og Tjuvholmen.

Dørene åpner : 19:30
Aldersgrense : 20 års aldersgrense
Servering : Alle rettigheter
HC/Ledsager : Ordinær billett
Tilrettelagt for bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Marit Larsen

Marit Larsen tok popverdenen med storm allerede på slutten av 1990-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don’t Say You Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte de over 12 millioner singler og album på verdensbasis.

I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist, og har markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Nå kommer hun til Festiviteten på Hamar.

Dørene åpner : 19:00

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 20
Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Anne Fagermo

Anne Fagermo er en countrysjel, født og oppvokst med kjærlighet for åpne landeveier, inderlige tekster og lyden av americana-musikk. Med en stemme som gjenspeiler hjertelandets ånd og en fortellerevne som trekker i hjertestrengene.

Våren 2023 deltok Anne i The Voice Norge hvor hun hadde Espen Lind som mentor. Hele veien til liveshowene ga Anne det norske folk en smak av hennes vakre stemme og rørte mentorene og publikum til tårer flere ganger.
«Måten Anne fremfører en låt på, er kanskje den edleste kunsten innen sang» – Espen Lind

Musikken hennes er mye inspirert av artister som Bruce Springsteen, Taylor Swift og Brandi Carlile. Etter coveret hennes av Springsteens «I’m On Fire» på The Voice Norge, gikk opptredenen hennes viralt på TikTok.

13. oktober 2023 slapp hun sangen “Judge Tenderly Of Me” med Country-artist Dag Erik Oksvold. De konkurrerte med den selvskrevne sangen i Norges nasjonale kåring til Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix) tidlig i 2024. De endte på 5. plass, og opptrådte i Trondheim Spektrum for nesten 9000 mennesker og en million mennesker hjemme.

Nå er Anne klar med ny musikk. «Stolen Car» kom ut 3. Mai.

Dørene åpner : 19:00
Aldersgrense : 20 år
Kun ståplasser
Servering : Alle rettigheter
HC/Ledsager : Ordinær billett
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

JORN

Han blir ofte kalt en av vår tids største rockesangere, the Norse God of metal, lederen av klassisk hardrocks renessanse på aller høyeste nivå. Jorn har stått fram i rockehistorien som en ekte legende.
Vokalkapasiteten hans er i verdensklasse, med særpreg, fylde og en enorm rekkevidde. Jorn har jobbet hardt opp gjennom årene med over 50 utgivelser bak seg, noe som har gjort ham bemerket verden over. Ikke bare for stemmen, men også som en dyktig låtskriver og tekstforfatter.

Katalogen til Jorn er for lang til å ramse opp i en kort pressemelding, hans nyskapende og kreative evner har solgt millioner av plater verden over. I samarbeid med musikere på aller øverste hylle har han stadig figurert på salgslister over hele verden.

Bandet hans JORN har totalt 21 utgivelser under beltet siden bandet ble dannet i 2000. Det siste albumet “Over The Horizon Radar” ble sluppet i 2022 og er anerkjent overalt. JORNs rockekorstog viser ingen tegn til å sakke tempoet med det første.

JORNs lineup har endret seg gjennom disse 25 årene, og Jorn er kjent for å jobbe med dyktige musikere, som alle tilfører sitt særpreg til både konserter og utgivelser.

Jorn leverer vokalen sin foran en vegg av kraftfulle musikere;
gitaristene Tore Moren og Adrian SB, bassist Øyvind Strønen, trommeslager Francesco Jovino og Alessandro Del Vecchio på tangenter. Sammen treffer de deg som et godstog du aldri får nok av.
I tillegg til hovedbandet sitt JORN har Jorn også frontet og deltatt i mange forskjellige band og prosjekter opp gjennom årene, han har blant annet turnert verden rundt en rekke ganger siden 2008 med metalloperaen Avantasia. Du finner til og med Jorn i online gaming-industrien, som karakteren Karthus i League Of Legends virtuelle metallband Pentakill.

Bandet JORN holder fjellstøtt klassisk hardrocks fane høyt hevet!
Drevet av kjærlighet for musikken og samspillet med de som elsker rock!

Dørene åpner : 19:00

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 20
Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Tom McRae

Tom McRae har fått et velfortjent rykte som en veldig god live artist. Hans tilstedeværelse og kontakt med publikum er veldig spesiell og selv med hans malankolske undertoner vil konsertene ofte oppleves som morsomme, inderlige og vakre!

McRae debuterte i 2000 med et album som tok verden og salgslistene med storm. Hans debut fikk toppkarakterer over hele fjøla, og ble nominert til prestisjefylte prisene i England, som Brit Awards, Mercury Prize og Q Magazine Award.
Med politiske og poetiske tekster, fremført med sin velkjente smygende stemme, har han ført den britiske arven etter Nick Drake videre, og blir betraktet som en av de fremste representantene for den akustiske bølgen. Nå gleder vi oss og teller ned dagene til han kommer til Festiviteten på Hamar!

Dørene åpner : 19:00
Aldersgrense : 20 år
Kun ståplasser
Servering : Alle rettigheter
HC/Ledsager : Ordinær billett
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Black Debbath

Bursdagsinvitasjon
Hva: Black Debbath sin 25-årsfeiring, jubileumskonsert.
Hvor: Festiviteten Bar & Scene
Når: 26.10.24
Antrekk: Røffe rockeklær

Kjære publikummer! Du er herved invitert til å få kjøpe billett til Black Debbath sin jubileumskonsert. Det blir storslagen feiring av deres lange karriere, med så vel leker som underholdning. De beste og mest evigaktuelle låtene fra ni studioalbum vil bli fremført (var det noen som sa «problemer innad i Høyre»?), og det blir mulig å ta med kostbarheter til det store gavebordet. Av aktiviteter kan nevnes sekkeløp, blindebukk og høl i hatten.
Jubileumsplaten ‘Bortkastet hardrock vol. 1 (De første 25 årene)’ slippes i anledning jubileet. Den vil inneholde et nøye kuratert utvalg rariteter, fra før utilgjengelig på fysisk format (eller overhodet). I tillegg putter de på et par splitter nye låter for anledningen. Alle som kommer på bursdagsfeiringen vil få (kjøpe) med seg en hjem.

Svar utbedes innen 26.10.24

Hilsen Black Debbath og Venues

Dørene åpner : 19:00

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 20
Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.