venues logo

Konsert, festival og kulturarrangementer i Innlandet

Konsert, festival og kulturarrangementer i Innlandet

Röyksopp

27. oktober 2023

ticketmaster

20:00

Venue :

By :

Hamar

Dag :

Fredag

Konsertstart :

20:00

Dørene åpner :

19:00

Konsertstart :

20:00

Dørene åpner :

19:00

Plassering :

Billetter :

Dato :

27. oktober 2023

Dag :

Fredag

Adresse :

Kornsilovegen 54

By :

Hamar

Bli med på høstens største musikkopplevelse i CC Amfi!

I februar 2023 vendte Röyksopp endelig tilbake til scenen foran et fullstappet Oslo Spektrum og ga de 9000 fremmøtte en konsertopplevelse av de sjeldne! Nå spiller Röyksopp tre eksklusive datoer i Norge i oktober. Trondheim, Stavanger og Hamar!

“Melody AM” (2001) gjorde Röyksopp til stjerner både nasjonalt og internasjonalt, et bevis på at elektronisk musikk hører hjemme både i og utenfor klubben. Singlene “Eple” og “Poor Leno” med Erlend Øye står fortsatt som ikoniske øyeblikk i norsk musikkhistorie. De mange uforglemmelige samarbeidene med gjestevokalister har blitt en gjenganger, og stemmer som Anneli Drecker, Karin Dreijer (The Knife), Robyn, Lykke Li, Susanne Sundfør, Astrid S og Alison Goldfrapp er blant dem som har satt sitt preg på Röyksopps umiskjennelige lydlandskap. Etter suksesser som “The Understanding” (2005), “Junior” (2009), “Senior” (2009) og “The Inevitable End”, som tilsynelatende skulle være slutten på eventyret, gjorde de comeback med intet mindre enn tre plater i 2022. “Profound Mysteries I, II & III” er starten på et nytt kapittel – Röyksopp i full farge.

Endelig kan vi invitere til konsert i amfiet igjen! Konsertarrangør Venues og Storhamar Hockey gleder seg over å kunne fylle CC Amfi med musikk, glede og elektrisk stemning sammen med fans fra hele Norge, til en av Norges fineste haller! Heng med på festen du også!

For mer informasjon se spillestedets
Hjemmeside
Facebook
Spotify
YouTube

Dørene åpner : kl.19:00
Aldersgrense : Ingen aldersgrense
HC/Ledsager : Ordinær billett
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangør: Venues
For mer informasjon se spillestedets hjemmeside og facebookside.

Kommende konserter

Konserten finner du her

Röyksopp

Kornsilovegen 54